Sunday, October 25, 2009

RECIPE - Custard-Apple Mousse



(Adapted from Cyber-cook at terra.com.br)
Serves 6

10 atas (fruta-do-conde, fruta-pinha, custard-apples)
1 can sweetened evaporated milk
1 can condensed milk
2 envelopes, unflavored gelatin
3 Tbsp. warm water
6 small fresh mint leaves (optional)
__________________________________________________________________________

Open the fruits, and separate out the segments, discarding the skin and central core. Put the segments into a blender and blend at lowest speed only to separate the seeds from the pulp, taking care not to crack the seeds open.
Put the pulp through a sieve to separate the seeds. Soften the gelatin in the warm water, and add to the pulp along with the evaporated milk and the condensed milk. Whisk the mixture to combine ingredients thoroughly.

Put the mixture into one glass dessert bowl, or six stemmed dessert glasses. Refrigerate for a minimum of four hours. Serve garnished with a mint leaf.

1 comment:

  1. Kênh thông tin mua bán nhà đất tại Việt Nam , nếu bạn muốn mua hay bán nhà đất thì chỉ cần vào đây , chúng tôi sẽ cho mọi người biết về tin của bạn, nha dat hcm, nha dat go vap, nha dat thu duc, nha dat tan phu, nhà đất quận 9 . Còn chần chờ gì nữa , hãy đăng tin mua bán nhà đất nhanh nhanh . Bạn đang phân vân không biết phải chúc đám cưới bạn mình như thế nào thì bạn có thể tham khảo loi chuc dam cuoi, thiep cuoi dep, loi chuc dam cuoi hay o day .

    ReplyDelete